cartii · Dresses to Die For · ingeri

Dresses To Die For #2

Urmatoarea serie pe care o sa prezint si care are pe coperti rochii frumoase, este seria Damnare ( Fallen ) de Lauren Kate primul volum aparut si la noi la editura Litera, iar al doilea volum intitulat Ratacire va aparea la sfarsitul aceste luni.

Volumul 1: Damnare ( Fallen)

Unii îngeri sunt sortiţi căderii!

Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori.

Misterios şi distant, el îi atrage atenţia Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbuşitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de şaptesprezece ani, se îndrăgosteşte de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de  tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole şi sfârşeşte tragic de fiecare dată când se întâlnesc.

Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, povestea lor evocă un romantism diafan şi angelic.

Periculos de incitant şi întunecat de romantic, Damnare este un thriller fascinant şi povestea de dragoste supremă.

Volumul 2: Ratacire ( Torment)                               Volumul 3: Passion -Pasiune

12 gânduri despre „Dresses To Die For #2

 1. Imi plac copertile de la vol 1&2.Coperta la Passion nu imi place deloc,e chiar groaznica din punctul meu de vedere.Fata de pe coperta arata falsa rau,zici ca e o papusa.Oricum se zice sa nu judecam cartea dupa coperta deci…
  Cat despre poveste..hm,nu prea am de gand sa ma apuc prea curand sa o citesc.Nu prea am auzit lucruri bune despre ea.Dar cine stie,poate intr-o zi..

  Apreciază

  1. Nici mie nu prea imi place coperta la Passion, parca fata nu ar avea gat. Dar ai dreptate nu trebuie o carte judecata dupa coperta.
   Eu am citit primul volum si mi-a placut mult, e frumosa

   Apreciază

 2. Nici mine nu imi palce coperta de la vol 3 , ceva nu e in regula cu corpul fetei , dar primele doua sunt geniale , in speciala a2a , corpul fetei , cum isi tine parul , f tare :X

  Apreciază

 3. Si mie imi plac primele doua coperti,la treia nu-mi place fata,arata ciudat..Eu am citit primul volum si,sincer aveam asteptari mai mari…este ok,dar cam atat

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s