carti din strainatate · cartii · coperti · vampirii · zane

The Iron Knight cover+Destined cover

A aparut coperta volumul 4 a serie Iron Fey,The Iron Knight de Julie Kagawa, Volumul partu va aparea in octombrie 2011 in SUA. Despre primul volum am vorbit aici.

Deci cum va place coperta?

De asemenea a aparut si coperta volumului patru a seriei The Vampire Journal de Morgan Rice. Volumul 4 se numeste Destined si a aparut in mai in SUA. Despre serie am vorbit aici

6 gânduri despre „The Iron Knight cover+Destined cover

  1. Yey! Ma bucur ca a aparut coperta de la a-4 carte din seria Iron Fey. Eu am citit seria si chiar e interesanta:d Pe coperta trebuie sa fie Ash cu siguranta,si s-ar putea sa fie cartea din perspectiva lui,ceea ce o sa fie super tare! Ar fi frumos sa apara si la noi. E ceva mai diferita seria fiind cu zane si unii s-ar putea sa o treaca cu vederea din cauza asta dar chiar merita o sansa deoarece nu sunt zane cu rochite si aripioare si baghete magice:))

    Apreciază

    1. Ce bine ti-e tie ca ai citit si eu mi-as dori foarte mult sa citesc seria, mi se pare foarte interesanta, iar copertile imi plac la nebunie, sunt foarte frumoase. Pana acum am citit doar o carte despre zane, Fascinatie care a fost destul de draguta.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s