carti din strainatate · coperti · ingeri · vampirii · varcolaci · vrajitoare

Covers

Recent au fost dezvaluite copertile continuarlor seriilor pe care am prezentat pe blog.

1.A fost dezvaluita coperta volumului doi a seriei Falling Under, Dreaming Awake de Gwen Hayes care va aparea in 2012 in SUA. Despre primul volum am vorbit aici

2. Volumul doi din seria Angelfire, Wings of the Wicked de Courtney Allison Moulton va aparea in 2012 in SUA. Despre primul volum am vorbit aici3. Destiny and Deception este volumul 4 din seria 13 to life de Shannon Delany si va aparea in 2012 in SUA. Despre serie am vorbit aici.4. Volumul patru din seria Dark Touch , Betrayal de Amy Meredith a aparut in iunie anul asta. Despre serie am vorbit aici.5. Blood Eternal este volumul trei din seria Awakened By Blood de Marie Treanor si va aparea in octombrie 2011 in SUA. Despre serie am vorbit aici.6. Nightshade, volumul 2 din seria Poison Diaries de Maryrose Wood va aparea in octombrie in SUA. Despre serie am vorbit aici.7. Ultimul volum din seria Nightshade, Bloodrose de Andrea Cremer va aparea in 2012 in SUA. Despre serie am vorbit aici. Nu uitati primul volum Nightshade va aparea si la noi anul asta la editura Litera.

4 gânduri despre „Covers

  1. Pot sa spun sincera ca ador copertile pentru Dreaming Awake si Wings of the wicked. In schimb nu ma dau in vant dupa coperta de la Bloodrose. Primele mi-au placut mai mult si mi se pare a stilul se schimba de la o coperta la alta. Restul sunt ok.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s