carti din strainatate · vampirii

House of Comarré de Kristen Painter

Stiu ca in ultima vreme nu am mai postat pe blog dar acum cand as avea timp (am terminat sesiunea:))) am probleme cu netul, asa ca imi cer scuze daca nu o sa raspund un pic greu la intrebari, sper ca pana saptamana viitoare sa se rezolve problema. Dar ca sa nu mai lungesc vorba, o sa prezint o serie foarte interesanta care va aparea in SUA anul acesta, sper sa va placa.

(descrierile sunt traduse de mine)

Volumul 1: Blood Rights – Drepturile sangelui va aparea in octombrie in SUA.

Aurul dantelat a inconjurat corpul ei. Un filigran fortaj fin de stele, plante agatatoare, flori, fluturi, simblouri antice si litere alearga de la talpa, pana in susul picioarelor, peste talia ei ingusta, intinzandu-se pe pieptul ei si terminandu-se la varful degetelor.
Nascuta intr-o lume de secrete si servicii,corpul lui Chrysabelle poarta semnele comarré-o rasa speciala de oameni crescuti sa hraneasca vampirii nobili. Cand patronul ei este ucis, ea devine principala suspecta, care o determina sa fuga in lunea muritorilor…si in bratele lui Malkolm, un vampir proscris blestemat sa ucida fiecare fiinta din care se hraneste.
Acum Chrysabelle si Malkolm trebuie sa lucreze impreuna pentru a opri un complot care uneste lumea supranaturala cu cea mortala. Daca ei esueaza, un haos nemaivazut amenina sa domneasca.

Volumul 2: Flesh and Blood – Sange si carne va aparea in noiembrie in SUA.

Cei nascuti in viata comarré, sunt bogati in sange pur, abundenta puternica….
Cum Inelui Suferintei inca lipseste si legamantul intre supranaturali si muritori este distrusa, problemele lui Chrysabelle si Malkolm doar acum incep. Chrysabelle este inca indatorata lui Malkolm pentru ajutorul lui, dar satisfacand aceasta datorie inseamna sa se intoarca la Corvinestri, orasul ascuns al vampirilor unde nimeni nu este binevenit.

Volumul 3: Bad Blood – Sange rau va aparea in decembrie in SUA.

Abordarile samanice, aduce contopirea finala a lumii muritorilor cu cea supranaturala. Nimeni nu stie exact cate de multa putere detine exact noaptea….
Crime violente au loc in orasul Paradise. Politia si Kubai Mata au destule probleme ce ii mentine ocupati. Cum razboiul erupe, Chrysabelle si Malkolm plec la New Orleans sa recupere Inelul Suferintei. Chrysabelle este obligata sa ia o decizie pe viata si pe moarte si va realiza ca relatia ei cu Malkolm poate avea consecinte fatale
Ceasul ticaie…

13 gânduri despre „House of Comarré de Kristen Painter

  1. Vin si eu sa spun ceea ce s-a spus pana acum, si anume: copertile sunt superbe, mai mult decat, de fapt. Si povestea mi se pare interesanta.
    Totusi, cred ci mi-as cumpara cartile doar pentru coperta :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s