carti din strainatate · cartii · coperti · Litera

Covers: Fever, Spell Bound, Destined

1. A aparut coperta celui de al doilea volum al serie The Chemical Garden de Lauren DeStefan, aceasta serie va aparea in curand si la noi la editura Litera. Despre serie puteti citit aici.

Volumul doi se numeste Ferver si va aparea in 2012 in SUA. 2. A fost dezvaluita si coperta ultimului volum al seriei Hex Hall de Rachel Hawkins, serie care va aparea in curand tot la editura Litera. Despre serie puteti citi aici.

Ultimul volum intitulat Spell Bound va aparea in 2012 in SUA.3. A mai fost dezvaluita si coperta volumului 9 a seriei House of Night (Casa Noptii primele 7 volume aparute si la noi la editura Litera).

Volumul 9 se numeste Destined si va aparea in noiembrie 2011 in SUA.Cum va plac copertile? Mie sincer nu prea imi place coperta la Destined, mai ales pozitia gatului, ar fi putut sa ridice un pic capul ca sa nu se vada dungile alea pe gat.

11 gânduri despre „Covers: Fever, Spell Bound, Destined

  1. Imi place coperta de la Fever, e foarte bine realizata, dar am cam ramas cu impresia, la fel ca si la primul volum, au cam uitat sa o piptene. 😀
    Cea de la Spell Bound e ok, mai putin culoarea aia purpurie/roz(ce culoare e). care nu imi place deloc. O urasc chiar. Restul au fost mult mai bune. Parerea mea.
    Si ultima, intradevar are o problema la gat. Plus ca nu arata foarte natural.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s