carti din strainatate

TimeRiders de Alex Scarrow

Volumul 1: TimeRiders a aparut in 2010 in SUA.( descrierile sunt traduse de mine)

Liam O’Connor ar fi trebuit sa moara pe mare in 1912. Maddy Carter ar fi trebuit sa moara pe un avion in 2010. Sal Vikram ar fi trebuit sa moara intr-un incendiu in 2026. Cu toate acestea, inainte de moarte, cineva misterios a aparut si a spus, ” Ia-ma de mana…”

Dar Liam, Maddi si Sal nu sunt salvati. Ei sunt recrutati de o agentie despre care nimeni nu stie ca exista, si au un singur scop – sa remedieze istoria. Deoarece calatoria in timp este posibila, si sunt care incearca sa calatoreasca inapoi in timp sa schimbe trecutul. Pentru acstea exista TimeRiders (Calaretii Timpului). Pentru a oprii calatoria in timp si distrugerea lumii…

Volumul 2: Day Of The Predator a aparut tot in 2010 in SUA.

Liam O’Connor ar fi trebuit sa moara pe mare in 1912. Maddy Carter ar fi trebuit sa moara pe un avion in 2010. Sal Vikram ar fi trebuit sa moara intr-un incendiu in 2026. Dar toti trei au primit o a doua sansa – sa lucreze pentru o agentie despre care nimeni nu stie ca exista. Scopul lor – prevenirea distrugerii istoriei …..si a viitorului de catre calatorii in timp. Atunci cand Maddy deschide din greseala fereastra de timp si nu ar trebui, Liam este aruncat 65 de milioane de ani in trecut, pe un teren de vanatoare si pana acum nedescoperite specii de pradatori salbatici.

Poate oare Liam sa contacteze pe Maddi si Sal inainte sa fie vanat de dinozauri si fara sa schimbe istoria atat de mult ca lumea sa fie depasit de o noua realitate ingrozitoare?

Volumul 3: The Doomsday Code a aparut in 2011 in SUA.

In 1993 un hacker britanic Adam Lewis isi gaseste numele intr-un manuscris codat care are aproape o mie de ani. Cum a ajuns numele lui Adam acolo?….si de ce?

Confruntat de Adam in 2001, Time Riders (Calaretii Timpului) calatoresc inapoi in padurea Sherwood in 1193 sa descopere originile antice ale mesajului. Dar cand un om ciudat  cu gluga apare interesat de acelasi lucru, ei incep sa se intrebe ce amenintare teribila este criptat din trecut valabil si pentru viiror….

Volumul 4: The Eternal War a aparut tot in 2011 in SUA.

Lovitura unui val al timpului a modificat intreaga istoria a Razboiului Civil American. Abraham Lincoln a urmat pe Liam in prezent din 1831 – si acum lumea este intr-o stare periculoasa de incertitudine. In cazul in care TimeRider (Calaretii Timpului) nu pot sa trimite pe Lincoln in trecut Razboiul Civil niciodata nu se va termina. Poate Maddi sa convinga doi coloneli din tabere diferite sa inceteze focul de mult pentru a salva viitoarul?

 

4 gânduri despre „TimeRiders de Alex Scarrow

  1. Suna foarte interesant seria*ok,ok…recunosc: asa am gandit despre toate cartile pe care le-ai postat in ultima perioada…de..de pe la inceputul blogului:)*
    Si a treia coperta este superba….opera de arta(parerea mea)
    Si acum e momenul ala in care intreb ceva de genu: mai spera cineva cu mine sa apara si la noi? 😕

    Apreciază

  2. Si eu sper sa apara si la noi.Pare foarte frumoasa si interesanta seria.Imi plac foarte mult copertile,in special coperta primului volum.Subiectul seriei e foarte original,nu am mai citit pana acum despre calatorii in timp(am vazut Sotia calatorului in timp si cam atat 😀 ).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s