Uncategorized

Castigatorii concursului de fidelitate

Dragii mei, iata ca a venit timpul sa anunt castigatorii. Va anunt ca nu a avut nimeni acelasi numar de comentarii. O sa va arat si print screen-urile comentariilor. Am observat ca ati comentat si posturile din 2011 dar comentariile acelea nu l-am numarat.

Aaa si sa nu uit, trebuie sa admit ca am fost putin dezamagita de unii care au spus ca se inscriu si au lasat un comentariu la postul cu „Concursul de fidelitate” iar la postul „Anunt” in care v-am rugat sa-mi scrieti niknameul si emailul cu care ati comentat, nu ati mai scris toti asta. In fine, ca sa nu spuneti ca sunt rea, l-am verificat si comentariile acelor persoane care nu au lasat niknalemul si adresa de mail.

Acum sa trecem la rezultate.

Locul 1: Laura – 290 de comentarii

Locul 2: Bibii – 234 de comentarii

Locul 3: Smiling Miss – 222 de comentarii

Laura te rog alege o carte din cele 3 carti puse in concurs- lasa un comentariu cu cartea dorita la acest post, ca sa stie Bibii ce carte sa aleaga dupa tine, si Smiling Miss dupa Bibii.

Dupa ce ati ales toti cartile, va rog sa-mi trimiteti un mail pe simonna70@yahoo.com, cu numele vostru real, adresa voastra completa si un numar de telefon. Aveti o saptamana la dispozitie pentru asta.

 

 

 

 

 

 

 

21 de gânduri despre „Castigatorii concursului de fidelitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s