carti din strainatate · cartii

Whispering Hills de Taryn Browning

Cartea a aparut in martie in SUA.

(*descriere tradusa de mine)

Viata si moarte, dragoste si ura, prieteni si dusmani…

De cate isi poate aminti, Alexis Forbes in varsta de sapresprezece ani poate auzi gandurile altora. Recent, ea este deranjat de o voce nefamiliara si intunecata a unui criminal inapaimantator: dur, viclean, carismatic…si mort.
Ea ii aude fiecare gand sinistru. Dar nu poate spune nimanui. Nimeni nu ar crede-o. Alexis brusc devine bantuita de un trecut terifiant pe care nu si-o poate aminti, si de o fantoma care vrea sa-si regleze conturile cu cineva. Chiar si Chance, noul baiat superb de care este indragostita, are propriul sau secret fantomatic. Cu siguranta el nu este ca si oricare baiat. Curand, Alexis descopera ca are o conexiune cu mortii si ruleaza mult mai profund decat ea isi poate imagina. Si daca entitatea sociopatica isi gaseste cararea, in cele din urma ea va fi condamnata la soarta de care a evadat in urma cu treisprezece ani,

5 gânduri despre „Whispering Hills de Taryn Browning

    1. Eu prezit tot ce imi atrage atentia pe Goodreads, si eu as vrea sa apara multe carti ca sa le putem citi si in limba romana, dar nu intotdeauna este posibil acest lucru.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s