carti din strainatate · cartii

Chronicles of a Reluctant Necromancer de Melanie Card

Volumul 1: Ward Against Death a aparut in 2011 in strainatate.(*descriere tradusa de mine)

Ward de’Ath in varsta de douazeci de ani a asteptat sa fie o slujba simpla – sa readuca fiica unui nobil inapoi din morti doar pentru 15 minute, ca familia ei sa-i spuna „adio”, astfel, lansandu-si cariera de necromant. Zeita stie ca nu poate fi un chirurg – Quayestri deja l-a marcat ca si un criminal asa ca singura solutie care i-a ramas este sa aduca oamenii inapoi din morti.
Dar cand Ward o trezeste pe frumoasa Celia Carlysle, el primeste mai mult decat se astepta. Insinstand ca a fost ucisa, Celia il implora pe Ward sa o  tina in viata si sa o ajute sa gaseasca dreptate. Atunci cand ea il trage pe fereasta dormitorului si il duce in sisremul de canalizare, Ward nu poate sa faca pe sine insasi sa rupa juramantul de medic si sa o lase de izbeliste.
Cu toare acestea, nimic nu este ceea ce pare, inclusiv Celia. Pe de o partea ea il trateaza pe Ward ca pe un gunoi, iar in cealalta partea il saruta. Si pentru fiica unui nobil, ea sigur are o multime de dusmani. Daca el ar putea convinge inima ei sa renunte la frumusetea ei enervanta, atunci poate ar putea sa iesi din asta cu viata.

2 gânduri despre „Chronicles of a Reluctant Necromancer de Melanie Card

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s