Uncategorized

3 ani!

Da, sosit şi această zi, blogul împlineşte azi 3 anişori. Vă vine să credeţi

Nu vreau sa scriu un post kilometric doar vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de blog şi celor care au comentat, au citit postările. Sincer am avut destule momente în care am vrut să renunţ dar întotdeauna m-am răzgândit. Cred că m-am ataşat atât de tare de acest blog încât vă voi sâcâii la cap multă vreme, sper că nu veţi plictisi.

Anul acesta nu am fost prea activă şi îmi pare foarte rău. Sper ca anul ce urmează voi reuşi să fac tot ceea ce mi-am propus.

Am reuşit să-mi fac mulţi prieteni, ştiu şi anul trecut am zis asta, dar anul acesta an legat noi prietenii, dar din păcate m-am distanţat de câţiva la care am ţinut foarte mult. Daniela, Mădă, I miss you girls, aa da, să nu uit nici de Adrian despre care nu ştiu nimic de ceva vreme.

In fine, acum ca vara e pe sfârşite, sper ca vom începe toamna cu forţe noi, poate rubricii nou si de ce nu, haine noi.

Ne auzim în curând.

Love you guys!

Kisses….

-Simona

 

16 gânduri despre „3 ani!

  1. La Multi Ani blogulet dragut-dragut! Wow Simonel Bombonel felicitari si ti-am zis eu sa nu renunti ca ai fi dili-dili daca ai face-o! Oricum ma bucur ca inca mai esti printre nori si hm…sa speram ca anul acesta va fi cu adevarat mai bun decat precedentii. ^^

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s