cartii · Editura Trei

Gabriel’s Inferno de Sylvain Reynard în portofoliul editurii Trei

Trilogia Gabriel’s Inferno a intrat în portofoliul editurii Trei aşa că ştiţi ce înseamnă asta nu? Anul acesta ne vom putea bucura de primul volum.

Eu una abia aştept deoarece acum ceva vreme am citit câteva capitole din carte în engleză şi mi s-a părut foarte interesantă. Cine se mai bucură de această veste?

1535419_276806965807212_635146287_n

Enigmatic şi sexy, profesorul Gabriel Emerson este un respectat specialist Dante în timpul zilei, iar noaptea se dedică unei vieţi de plăceri fără inhibiţii. Îşi foloseşte înfăţişarea şi farmecul pentru a-şi satisface orice capriciu, însă este torturat în secret de trecutul său întunecat şi mistuit de convingerea că pentru el nu mai există nicio speranţă de a fi salvat.

Când Julia Mitchell, o tânără frumoasă şi inocentă, se înscrie la cursul lui, atracţia şi legătura dintre ei nu numai că îi pun în pericol cariera, dar îl trimit şi într-o călătorie în care trecutul şi prezentul se intersectează.

O fascinantă explorare a păcatului seducţiei, iubirii interzise şi izbăvirii, GABRIEL’S INFERNO este o poveste captivantă şi extrem de pasională despre un om care este silit să se salveze din propriul lui infern şi care încearcă să câştige imposibilul: iertarea şi iubirea.

Mai multe detalii pe pagina de facebook Young Fiction Connection

5 gânduri despre „Gabriel’s Inferno de Sylvain Reynard în portofoliul editurii Trei

  1. Sunt super incantata. Mi-a placut tare mult seria asta.
    Te deranjeaza daca postez aici un link pentru blogul meu? Vand carti de la mai multe edituri si poate esti interesata de unul dintre volumele pe care le vand sau cunosti pe cineva care ar dori sa cumpere :).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s