cartii · News

News (1)

Să vedem ce ştiri v-am pregătit pentru astăzi 😀

Vă plac ecranizările cărţilor? sper că da deoarece cărţile Unlovable de Sherry Gammon şi Tiger Lily de Jody Lynn Anderson vor fi ecranizate.

10380227Cartea Unlovable spune povestea lui Maggie, o fată de liceu care se confruntă cu o mamă consumatoare de droguri şi cu o viaţă fără prieteni. Treptat ea devine atât legată de lumea drogurilor cât şi de Seth, noul băiat de la şcoală, însă nici el nu este ceea ce pare.

Cartea stă la baza unei poveşti reale.

Tiger Lily este o repovestire e celebrei cărţi pentru copii Peter Pan.

7514925-vertTiger Lily în vârstă de cincisprezece ani nu crede în finalurile fericite. Dar apoi se întâlneşte cu Peter Pan în pădurea interzisă din Neverland şi pe loc cade sub vraja lui.

Ronney Mara a primit rolul principal feminin. Rolul lui Hook a revenit lui Garrett Hedlund  şi…..pentru rolul căpitanului Blackbeard a fost ales Hugh Jackman.

Filmul ar trebui să apară pe 17 iulie 2015

Şi încă o surpriză frumoasă, cartea Time Between Us de Tamara Ireland Stone îşi va ocupa în curând un loc în bibliotecile noastre deoarece editura Corint ne face 0 surpriză şi o va publica în curând.11115457Pentru cine nu ştie, cartea are ca temă călătoria în timp, ea trăieşte în anul 1995 iar el în 2012 iar cei doi nu ar fi trebuit niciodată să se intâlnească. Pare interesantă nu?

3 gânduri despre „News (1)

 1. Super, iubesc cartile care sunt inspirate din viata reala, deci si filmele imi plac. Ma atrage cumva cartea Unlovable,oare e tradusa cartea in limba romana?
  Abia aștept și cartea Time Between Us, are un subiect foarte interesant și vreau s-o citesc.

  Apreciază

 2. Wow, wow, wow! Cat de tare! 😀 Auzisem despre Tiger Lily si chiar vreau sa citesc cartea…Cat despre Time between us abia astept sa apara si la noi! Am pus ochii de multa vreme pe ea…si din cate stiu e o duologie. 😀

  Apreciază

  1. Da, si eu am auzit ca Tiger Lily este frumoasa si imi place pana acum si distributia filmului.
   Time Between Us am auzit ca este faina, am citit cateva capitole din carte si chiar imi place stilul de scriere, abia astept sa apara si la noi.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s