cartii · Litera

Litera organizează prima întâlnire cu fanii cărților Violetta din România

afisLitera organizează prima întâlnire dedicată fanilor Violetta din România sâmbătă, 8 noiembrie, ora 17, în Mall Promenada (Șoseaua Floreasca, nr. 246B, nivel 1) pentru a marca lansarea cărții Violetta și prietenii ei și premiera sezonului 3 al îndrăgitului serial, pe 10 noiembrie, ora 18, la Disney Channel. Fanii vor avea parte de numerose momente speciale: vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii I Love Violetta, vor dansa alături de îndrăgita coregrafă Oana Ioniță și se vor întâlni cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat. În plus, participanții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor participa la concursuri și tombole.

Editura Litera a publicat, pe parcursul anului 2014, peste 10 volume din seria Violetta inspirate din sezonul 2 al celebrului serial TV de la Disney Channel, ce aduc în prim-plan personajele preferate ale fanilor serialului.

Detalii despre carte: http://www.litera.ro/index.php/violetta-si-prietenii-ei.html

            Violetta spune povestea unei adolescente talentate care se întoarce în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa. Odată întoarsă, ea își găsește prieteni devotați, descoperă dragostea adevărată și pasiunea pentru muzică și trece prin încercările maturizării. Violetta a fost un adevărat succes pe fiecare piață unde a fost lansat. În prezent, serialul este difuzat de Disney Channel în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia, putând fi urmărit în aproape 140 de țări.

Pe 10 noiembrie, ora 18, va avea loc, la Disney Channel,  premiera noului sezon al serialului de mare succes pentru adolescenți, pregătit să inspire încă o dată fanii din țara noastră. Sezonul trei ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat, şi deşi sunt mai mari acum, încă au multe de învăţat! Serialul începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul odată reunit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.

           Organizatori: Editura Litera și Disney Channel

            Evenimentul are loc în Mall Promenada, Floreasca 246B, nivel +1, București, între ora 17 și ora 19.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s