cartii · concurs · leda

Concurs Obsidian

 

Obsidian_mic

Vreţi să câştigaţi un exemplar din Obsidian de Jennifer L. Armentrout? Sper că da deoarece v-am pregătit pentru voi un concurs. 🙂

Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu cu următoarele:

1. Adresa de mail cu care urmăriţi blogul.

2. Cartea voastră preferată de la editura Leda? şi de ce?

3. Răspundeţi corect la următoarea întrebare:

-Cine a tradus cartea în limba română?

Concursul se desfăşoară între 9-27 februarie urmând ca în 28 februarie să desemnez câştigătorul prin random.

Mult succes!

*Concurs sponsorizat de editura Leda.

descărcare

24 de gânduri despre „Concurs Obsidian

  1. mail: alina_stoian88@yahoo.com
    Cartea preferata de la Editura Leda este Imbratisari la Paris de Juliette Sobanet pentru ca are tot ce iti doresti de la o carte: dragoste, personaje interesante, carismatice, care te fac sa te indragostesti de ele, actiune, suspans.
    Obsidian a fost tradus de Claudia Roxana Olteanu.

    Apreciază

  2. 1. denysucca@yahoo.com
    2.Cartea mea preferata de la Leda este Îngerul Mecanic de Cassandra Clare pentru că are o aventură palpitantă , ador personajele , în special Jam , are momente amuzante, iubesc stilul autoarei si descrierea modului de viata in Londra Victoriană .
    3. Obsidian a fost tradusă de Claudia Roxana Olteanu.

    Apreciază

  3. Hey. Merci pentru concurs 🙂
    1. Emailul cu care te urmaresc: insideovi2005@yahoo.com
    2. Cartea mea preferata de la Editura Leda este de fapt o colectie, colectia Divergent, a Veronicai Roth. Mi-a placut foarte mult povestea lui Tris si a lui Four, ideea aceea de lume a viitorului diferita de cea actuala, dar si imaginatia de care da dovada scriitoarea in crearea personajelor, a locurilor si a actiunilor si faptul ca Tris, personajul principal nu este descrisa ca personajul principal din alte carti ca fiind cea mai frumoasa. Deocamdata am citit doar primele doua volume, Divergent si Insurgent, insa abia astept sa citesc si Experiment.
    3. Traducerea Obsidian in limba romana a fost facuta de Claudia Roxana Olteanu

    Apreciază

  4. 1. ciupercuta_97@yahoo.com
    2. Nu pot sa ma hotarasc la o singura carte de la edituta Leda deci o sa aleg toata trilogia Divergent. Mi se pare foarte tare ideea de factiuni si de a alege ce.i mai important pentru tine… Chiar daca ne referim la un Chicago distopic mi.ar placea sa locuiesc acolo ( probabil la Neinfricati sau Eruditi)..
    3. Claudia Roxana Olteanu

    Apreciază

  5. 1. deyuuutza@yahoo.com
    2. Seria mea preferata de la editura Leda este Academia Vampirilor pentru ca este o poveste unica despre vampiri , total diferita de celelalte citite de mine pana acum iar Rose este eroina mea preferata .
    3. Editura Leda – traducator Claudia Roxana Olteanu

    Apreciază

  6. Salutare, mulțumim mult pentru concurs! 🙂 Nu mă așteeeept să câștig, nu prea am noroc pe-aici. Dar încerc.
    Urmăresc blogul cu adresa: andrei.cioata17@yahoo.com
    Cartea mea preferată este „Iubire monstruoasă”, de Carol Topolski. Este un roman care mi-a rămas în inimă și, de asemenea, m-a inspirat. Ți-l recomand cu mare căldură.
    În română, cartea a fost tradusă de către Claudia Roxana Olteanu.

    Mult succes tuturor!

    Apreciază

  7. 1. andra.frumusica9@yahoo.com
    2. Cartea preferată de la Leda: Oraşul de sticlă de Cassandra Clare pentru că iubesc cărțile acestei autoare şi mi se pare că în acest volum al seriei Instrumente Mortale a atins apogeul frumusetii stilului său de a scrie. Iubesc această carte şi editura Leda, căci majoritatea cărților din biblioteca mea sunt de la această editură.
    3. Nu am ştiut la care din cele două cărți te referi, aşa că le voi spune pe amândouă: Obsidian a fost tradusă de Claudia Roxana Olteanu, iar Oraşul de sticlă de Cristina Jinga.

    Apreciază

  8. 1.Urmaresc blogul cu cipry_65@yahoo.com
    2.Nu pot sa zic ca am o carte preferata, ci o serie. Momentan imi place mult Vampirii Sudului pentru ca nu contine doar vampiri, ci si multe alte creaturi supranaturale de care eu sunt fascinat, ca de exemplu varcolaci, zane, teriantropi. E o serie plina de actiune care nu are cum sa nu te prinda.
    3.Cartea a fost tradusa de Claudia Roxana Olteanu.

    Apreciază

  9. mail: mazilu.geanina95@gmail.com
    cartea preferata pe care vreau sa o citesc „Iubire dincolo de timp” de Tamara Ireland Stone, pentru ca ador idea romanului. Mi-au placut intotdeauna romanele cu actiunea petrecuta in trecut, iar primul roman citit cap-coada intr-un timp scurt a fost „Pasiune dincolo de timp” de Jennifer Barlow.
    „Obsidian” a fost tradus in romana de Claudia Roxana Olteanu

    Apreciază

  10. 1) avornicita.mad@mail.com
    2) Cartea mea preferată de Leda e „Orașul oaselor” de Cassandra Clare, fiindcă te ține captivat de la început pînă la sfîrșit și e dintre puținele cărți pe care le-am citit în ultima perioadă pe care chiar nu am putut-o lăsa din mînă :)))
    3) Claudia Roxana Olteanu e cea care a tradus cartea „Obsidian” în română.

    Apreciază

  11. 1.Nicoletanico173@yahoo.com
    2.imi place Divergent .Prima data titlul nu m-a atras ,dar mi-a recomandat-o o prietena si am zis sa o incerc .Drept sa spun cartea aceasta din prima m-a captat,stii ca sunt unele carti care la inceput e asa plictisitor si nu se intampla nimic interesant pana pe la sfarsit unde atunci incepe ”actiunea”,ei bine cartea aceasta nu a fost asa ,inca de la prima pagina mi s-a parut o carte scrisa de un adevarat scriitor capabil sa atraga atentia cititorilor. Felul cum scriitoarea a combinat actiunea cu povestea de dragoste dintre Four si Beatrice a dat dovada de o inteligenta foarte ascutita .EU O RECOMAND TUTUROR CELOR CARE NU A CITIT-O INCA PT CA MERITA SI AI SI CE INVATA DIN EA.
    3.Traducere in romana de Adrian Deliu
    multumim pt concurs :*:*

    Apreciază

  12. E mail cristina.breahna@yahoo.com/ mi-a placut foarte mult seria ,,instrumente mortale,, de cassandra clare pt ca este o serie plina de aventura ,suspans te tine cu ,,sufletul la gura” ,are si romantism si e plina de amuzament./cartea a fost tradusa de Claudia Roxana Olteanu. ( imi doresc f mult aceasta carte dar…. )
    Te urmaresc de ceva vreme insa nu am postat nici un comentariu.

    Apreciază

  13. Adresa de email cu care urmaresc blogul: denicimpoiasu@yahoo.com
    Cartea preferata de la Editura Leda : „Academia Vampirilor”, Richelle Mead care m-a captat cu totul prin povestea complicata dintre Dimitri si Rose cat si loialitatea dhampirilor fata de moroi.
    Cartea „Obsidian” a fost tradusa in limba romana de catre Claudia Roxana Olteanu.

    Apreciază

  14. 1. danutza_zgm@yahoo.com
    2 Cartea mea preferata de la editura Leda este Divergent, scrisa de Veronica Roth, deoarece contine toate ingredientele pentru a fi o poveste de succes: actiune din belsug, rasturnari de situatie, luarea unor decizii majore, tradari, consecinte nebanuite, precum si o neasteptata poveste de dragoste.
    3.Claudia Roxana Olteanu

    Apreciază

  15. Mail: alinasurugiu0608@yahoo.ro
    Cartea mea preferata este „Lapte de mama”, de Edward St.Aubyn, pente tru ca ma regasesc atat eu cat si familia mea mult in actiunea acestei carti si felul cum este descrisa ne a facut sa devenim fani atat ai cartii cat si autorului.
    Raspuns intrebare: Claudia Roxana Olteanu

    Apreciază

  16. 1. miri343@yahoo.com
    2. Cartea mea preferata de la editura Leda este Sange albastru de Melissa de la Cruz. Am citit toate cele 4 volume aparuta si mi-au placut foarte tare. Se citeste foarte usor, mi-a placut foarte mult ideea cartilor si chiar recomand tuturor. Sper ca editura sa scoata cat mai repede si urmatoarele volume.
    3. Cartea este tradusa de Claudia Roxana Olteanu

    Apreciază

Lasă un comentariu