Uncategorized

Reading slump!

reading slump #3

Nu știu dacă există o traducere exactă a termenului „reading slump” dar în română ar veni „pierderea concentrării în timpul cititului” sau „lipsa chefului de a citi”. Eu mă confrunt cu acest lucru de ceva vreme și este destul de enervant.  Ador să citesc, să mă pierd printre paginile unei cărți, să descopăr noi aventuri, sau să continui cu unele vechi însă în ultima vreme, nu mă pot concentra deloc.

De vină ar fi vara aceasta care nu seamănă a vară deloc? nu știu cum e la voi dar eu vreau căldură, nu ploi și zile posomorâte. Cu siguranță și Stephenie Meyer cu a ei Chimista m-a ajutat destul de mult să intru în această stare.

Să zicem că încetul cu încetul, încep să ies din starea asta frustrantă însă tot nu simt că aș fi intrat în ritmul meu normal, mai ales că sunt într-o totală lipsă de inspirație acum când ar trebui să scriu niște recenzii.

Voi ați mai pățit așa ceva? cum ați reușit să ieșiți din „reading slump” ?

2 gânduri despre „Reading slump!

  1. Mi se întâmplă destul de des să intru într-un reading slump. Cred că în ultimii 3 ani de zile am intrat de câteva ori și am ieșit cu greu. Este enervant când am acest moment de reținere de a citi o carte pentru că îmi place să citesc, am destule cărți pe care vreau să le citesc și să le aranjez frumos în bibliotecă și până la urmă am și un TBR pe care aș vrea să îl mai scurtez.
    În săptămâna care tocmai ce a trecut am simțit cum m-ar paște un reading slump. L-am mirosit practic. :)) Dar l-am evitat, mi-am făcut o comandă de pe elefant de câteva cărți. M-am salvat ca să zic așa. M-am gândit că ar fii mai bine să îmi mut atenția către alte cărți care mă interesează mai mult decât să trag de mine să termin de citit o carte care în acel moment îmi dă acea stare de spirit și posibil să revin la ea mai încolo.

    Apreciază

  2. Simona, nici nu vreau să te mai aud de reading slump-uri că fac o criză de isterie. Jur!
    Ești așa de mai bine de un an și, dacă aș putea, aș veni la tine să te bat ca să-ți intre mințile în cap. Nu mai citești, nu mai postezi, nu mai scrii, nu mai ești activă în social life… What’s wrong with you girl?????

    Apreciază

Lasă un comentariu