Uncategorized

8 ani!

c4d85-keep-calm-and-celebrate-my-blogiversary-1-11Bună dragilor,

Vă vine să credeți că sunt alături de voi de 8 ani? Dap, vă „stresez” de atât de mult timp. Știu că anul acesta, în majoritatea timpului, am fost inactivă. Din păcate am întâmpinat câteva probleme tehnice care nu m-au lăsat să postez atât de des precum aș fi vrut, dar totuși….iată-ne aici, sărbătorim împreună 8 ani.

Opt ani în care am „întâlnit” foarte multe persoane, am legat prietenii, am citit nenumărate povești și sper că voi mai face în continuare. Am de gând să mai fiu alături de voi ceva vreme.

Sper că nu v-ați plictisit încă de blog, având în vedere că e deja destul de bătrân, dar dacă da, ei bine, știți că există mereu posibilitatea de unsubscribe…..deși, sper să n-o faceți…..Bine, să lăsăm glumele de-o parte.

Vreau doar să vă mulțumesc că sunteți alături de mine, că citiți postările și pentru feedback-urile voastre. Știu că încetul cu încetul, lumea devine prea comodă și este mult mai simplu să urmărești un clip din booktube decât să stai și să citești o postare kilometrică dar știți cum se spune…„oldies but goldies”.

Nu vreau să mă lungesc, vă mulțumesc încă o dată pentru că sunteți aici și sper să mai fiți și în continuare.

Vă pup!

Simona

3 gânduri despre „8 ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s